Starity

Feltörekvő sztárok nyomában: Nikki Williams

2013. május 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkban olyan nevekkel találkozhatsz, akik nem olyan rég kerültek be a köztudatba, s lehet hogy egyszer még a jövő sztárjaivá válhatnak. Indítsuk a sort egy remek hangú énekesnővel akit csak úgy ismerhet mindenki: Nikki Williams.

hirdetés
Feltörekvő sztárok nyomában: Nikki Williams

A Port Elizabethben született lányról talán nem is gondolták sokan, hogy idáig juthat, mára mégis egyre több dalát hallhatjuk mi is. A kezdetekben még dalszövegíróként tevékenykedett, így számos hírességgel alkalma nyílt együtt dolgozni.

Nevét akkor ismerte meg mindenki, amikor elérhetővé vált a Kill, Fuck, Marry néven elhíresült bemutatkozó dala, melynek dalszövegét Sia írta.

Viszonylag lassú, valamilyen szinten fülbemászó dallam társult a dalhoz, a hozzá készült klipet egy rövidebb bevezetőt követően váltakozó, érdekes képsorok jellemzik. Jelenleg több mint 800 ezres megtekintésnél jár, s szép lassan de halad az egymilliós nézettség felé.

Ezután adta ki első tényleges dalát, amely sokkal vidámabb, a klip közepére érve már úgy érezheti az ember, mintha ő maga is egy hatalmas buli közepén lenne. A klip nézettsége már majdnem elérte a 800 ezret, megközelítette első kisfilmjének sikerét is.

S hogy mi következik ezután? Nikki számára nincs megállás, már készül második kislemeze, a Run Run Run, s idén tavasszal adja ki első debütáló albumát, melyet a kritikusok és a zenebloggerek is egyaránt nagy érdeklődéssel várnak. De hogy mekkora sikere lesz, az már a jövő zenéje. Tehetségként tekintenek a lányra, s remélhetőleg sikerül újra bizonyítania.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek