Starity

Éljen a természetesség!

2010. augusztus 09. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerencsére még nem mindegyik sztár agyát fertőzte meg a szépülési kényszer. Vannak néhányan Hollywoodban, akik szeretnének méltósággal megöregedni, és azt akarják, hogy ezt az egész világ lássa. E cél érdekében — állításuk szerint — messziről elkerülik a plasztikai sebészeket.

hirdetés
Éljen a természetesség!

Julia Roberts legutóbb azt nyilatkozta, ő bizony lenézi azokat a hölgytársait, akik botoxszal töltetik fel arcukat. Az egykori Pretty Woman azt szeretné, hogy ha gyermekei ránéznek, tudják megállapítani, anyu boldog-e vagy szomorú... Műanyaggal a bőre alatt azonban erre aligha lenne esély. A magyar felmenőkkel rendelkező Rachel Weisz is hasonló nézeteket vall. Tudja, hogy feszesre töltött arccal eltűnne a mimikája, ami viszont egy színésznőnél elengedhetetlen.

Meryl Streep ugyancsak elhatárolódik a testszabászattól, de azért saját bevallása szerint remekül szórakozik a sok „droidon”, akiket Los Angeles utcáin lát rohangálni. Szerinte ők is biztosan nevetnének magukon, csak éppen erre már nem képesek...

Salma Hayek állítása szerint soha nem látott még olyan nőt, akinek jót tett volna a ráncfeltöltés. Az ifjú lányokat pedig végképp nem érti: miért kell a húszas éveikben méreggel gyilkolni az izmaikat? Kate Winslet hasonlóan gondolkozik, de nem csak fölöslegesnek tartja a plasztikáztatást,  hanem még szereti is a ráncait. Nem egyszer volt már rá példa, hogy visszatetette a digitális utómunka során eltűntetett barázdáit plakátjaira. A sztár szerint ugyanis inkább hívják őt úgy mint a nő, akin látszik a kora, mintsem a nő, aki műanyagból van.

Susan Sarandon örül annak, hogy sok kolléganője botoxoztat, mivel így lassan ő lesz az egyetlen nő Hollywoodban, aki hatvannak néz ki, és akkor minden idősebbnek írt szerepet megkaphat. A színésznő azt is elárulta, tapasztalatai szerint a férfiak sokkal inkább vonzódnak a természetes hölgyekhez. Példa erre ő maga, hiszen jelenlegi lovagja egy húszassal fiatalabb nála.

A legdrasztikusabb véleménye azonban Drew Barrymore-nak van. A színésznő a modern világ összes többi vívmányával egyetemben a botoxot is betiltaná, mivel nem tudni, milyen hatással lesz hosszú távon a szervezetre, ha mesterséges és mérgező anyagokat juttatnak bele.

Kérdés, hogy vajon tényleg a természetnek köszönhetik-e ezek a nők a szépségüket, vagy bizony ők is átestek már néhány (elhallgatott) ráncfeltöltésen?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek