Starity

Vanessa Hudgens rákos tiniken segít

2013. május 02. 18:06   |   Szerző: Mia124

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens mindig is sokat segített a hátrányos helyzetű vagy éppen beteg gyerekeken, most rákban szenvedő tiniknek segít, hogy egy napra elfeledkezhessenek a fájdalmaikról és a betegség lelki megpróbáltatásairól.

hirdetés
Vanessa Hudgens rákos tiniken segít
Fotó: Stephen Lovekin

Minden lány szereti a kényeztetést! Ezért csatlakozott Vanessa Hudgens Sonya Dakarhoz, a bőrápolási guruhoz és a nonprofit Wish Upon a Teen nevű alapítványhoz, hogy a rákban szenvedő tinédzsereket és édesanyjukat meglepjék egy szépségnappal, amelyen elfeledkezhetnek a problémákról, és együtt jól érezhetik magukat.

„Szeretem a gyerekeket, és úgy érzem, képes vagyok találkozni rákban szenvedő gyerekekkel és a szüleikkel” – mesélte Hudgens a People-nek az anyák napi eseményen, amelyet Sonya Dakar Beverly Hills-i klinikáján tartottak.

„Csak nézni azt az örömöt, amit ez az esemény okoz, így a tinik és a szüleik is relaxálhatnak és kényeztethetik magukat. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kikapcsolódj és hercegnőnek érezd magad, ami mindig jó dolog”

A tinik a Mattel Children's kórházból érkeztek és az édesanyjukkal együtt élvezték az arckezeléseket, sminkelést, hajkezelést és a manikűrt – a listát, amit Hudgens állított össze a személyes kedvencei alapján.

„Körömmániás vagyok” – mondta a színésznő, aki az eseményen éppen egy feltűnő, fehér manikűrt viselt, csillogó kövekkel kirakva. „Nem tudok nem őrült körmöket viselni. Mániákus vagyok”.

Vanessának nemcsak a szép körmök, hanem a szempillaspirálok is gyengéi: „Imádom a szempillaspirálokat. El sem hagyom a házat e nélkül! Mostanában rengeteget vagyok úton, edzek is, úgyhogy a Diorshow Waterproof Mascarát használom, mert ez nem kenődik el. Szeretem a L' Oreal Voluminousát is, ez is egy remekül rétegezhető szempillaspirál.” Miközben Hudgens elmeséli, hogy szereti a masszázsokat is, azt is hozzáteszi, hogy a kedvenc része egy wellnessnapban még is az, hogy minőségi időt tölthet el a barátnőivel.

„A legjobb, amikor leteheted a gondjaidat, minden falat lebonthatsz magad körül, gondtalanul élvezed, amit csinálsz és bolondosan viselkedhetsz!”

Ezért szeretett volna biztosítani egy napot ezeknek a gyerekeknek is, akik ebben a komoly betegségben szenvednek, hiszen a megpróbáltatások, a rák miatt megváltozott külső is külön terhet ró lelki egyensúlyukra.

Vanessa egyébként kiemelkedő munkát végzett eddig is a Make a Wish alapítvánnyal, amiért tavaly a Variety Power of Youth gálán ki is tüntették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek