Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 03. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb botrányok, átalakulások zajlottak az elmúlt napokban és meglepő hírekre is fény derült. Íme hat sztori, amiről nem biztos, hogy hallottál!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Már melltartó nélkül pózol Amanda Bynes

A minap még egy szál melltartóban panaszolta el Twitteren, hogy fogynia kell, ma viszont már anélkül pózolt a mikroblogra újonnan feltöltött fotókon. Szerencsére azonban nem teljesen meztelenül látható a botrányhősnő, ugyanis egy fekete bugyiban és szakadt harisnyában áll a fürdőszobában, kebleit hol kezével, hol pedig hajával eltakarva.

*

Gyereket szeretne Miranda Lambert és Blake Shelton

A párosról nemrég azt híresztelték, hogy zátonyra futott házasságuk, ők azonban most bebizonyítják, hogy ez korántsem igaz, ugyanis kiderült, hogy közös gyermeket terveznek. Bár Miranda és Blake időbeosztása is igen zsúfolt az idei nyárra, hiszen az énekesnő turnéra indul, a The Voice mentora pedig ugyancsak az utakat fogja róni, de egy forrás szerint amint engedi idejük, azonnal ráfekszenek a témára!

*

Amy Lee vörösre váltott

Az Evanescence énekesnőjét eredetileg szőkésbarna hajkoronával áldotta meg a természet, amit azonban feketére festett mikor a banda befutott a zeneiparba. Tavaly decemberben azonban már néhány vörös melírcsíkot belecsempészett frizurájába, de néhány napja úgy döntött, hogy az egészet befesteti, amit a közösségi portálokon leplezett le.

*

Új tetoválást varratott Louis Tomlinson

A One Direction énekese újabb mintával díszítette testét: ezúttal egy szarvassal bővült a gyűjteménye, ami jobb bicepszénél kapott helyet. Az új tetkóról néhány napja hullott le a lepel, amikor néhány paparazzi kép készült Louisról és bandatársáról, Niall Horan-ről, amint éppen fociztak.

*

Újra szőke lett Drew Barrymore

A héten a 38 éves színésznő is újított frizuráján, ugyanis eddig barna színben pompázó hajkoronáját ismét szőkére festette. Drew „mindössze” öt órát töltött a fodrászszalonban, ám a végeredmény sokak szerint nagyon is megérte a várakozást, hiszen sokkal fiatalabbnak tűnik az új színnel.

*

Cody Simpson örül „Jelena” visszatérésének

A fiatal énekes hangot adott örömének, hogy Justin Bieber és Selena Gomez ismét egy párt alkot: „Nagyon jó ezt látni, örülök nekik. Selena mindig is jó hatással volt rá és egyszerűen fantasztikus és nagyon édes lány” – osztotta meg a HollywoodLife-al.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek