Starity

Selena Gomez nem akar jókislány lenni

2010. augusztus 09. 13:01   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jobb, ha nem hívod Selena Gomezt „jólánynak”, ha vele beszélsz — ugyanis egy interjúban azt mondta, hogy már teljesen elege van abból, hogy ennyire ártatlan az imidzse.

hirdetés
Selena Gomez nem akar jókislány lenni

A vicces az, hogy nem szeretem, mikor az emberek azt mondják, hogy angyali vagyok. Utálom, mikor ezt csinálják! — mondta a 18 éves színésznő a tegnapi Teen Choice Awardson, majd folytatta. — Sosem mondtam, hogy nem vagyok jólány. Őszintén, én azt csinálom, amit szeretnék... És én csak szeretném végre megtudni, kis is vagyok igazából.”

A Disney-csillag olyan példaképeket választott, akik érettek, és úgy hiszi, így talán felnőtebbnek fogják kezelni. Olyan emberekre nézek fel a családomból, akiket szeretek. A példaképeim rajtuk kívül Rachel McAdams és Sandra Bullock. Ők erős nők, akik jó színésznők, és mindenki szereti őket.

Jövőbeli terveiről így nyilatkozott: Fejleszteni szeretnénk a cégemet, és emiatt nagyon izgatott vagyok. Manapság a WOWP-re fókuszálok, és remélhetőleg mégsem lesz vége de sose lehet tudni.

És hogy mi a célja?Csak boldog szeretnék lenni. Remélem, hogy része leszek egy szuper projektnek, és csodás emberekkel dolgozhatok majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek