Starity

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult: újra együtt?

2013. május 03. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő januárban szakított a barátjával, Nicholas Houlttal, nemrég azonban édes kettesben látták őket.

hirdetés
Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult: újra együtt?
Fotó: BroadImage

Alig négy hónappal a szakításuk után, április 29-én ismét együtt mutatkozott Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult, amint a Los Angeles-i The Little Door éttermében kettesben vacsoráztak.

„Együtt érkeztek” – árulta el egy szemtanú a People magazin ripoerterének. Egy másik forrás szerint a vacsora inkább randevúnak tűnt, noha nyíltan nem mutatták ki az érzelmeiket.

A 22 éves Oscar-díjas színésznő és az Eleven testek 23 éves színésze először az X-Men: Az elsők forgatásán találkozott, két évig randevúztak, szörfözni és kosárlabdázni jártak. Tavaly Jennifer, aki egyébként mindig visszafogottan nyilatkozik a magánéletéről, még így repesett: „A pasim a legjobb barátom, és remélem, hogy ő is a legjobb barátjának tart engem. Ő a kedvencem és mindenkinél jobban meg tud nevettetni.”

Az is lehet, hogy ez csupán egy munkavacsora volt, hiszen a két sztár jelenleg együtt dolgozik a következő X-Men-filmen, az X-Men: Days of Future Paston.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek