Starity

Íme, Katy Perry új parfümje, a Killer Queen

2013. május 03. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry bemutatta a Purr-család legújabb tagját, amely teljesen más szintekre evezett.

hirdetés
Íme, Katy Perry új parfümje, a Killer Queen

Katy Perry tegnap New Yorkban mutatta be szám szerint harmadik parfümjét, a Killer Queent. Stílusosan Thom Browne-ruhát választott az eseményre, amelyet csupa rózsa borított, majd elfoglalt egy trónt, hogy új szerzeményével pózolhasson. A manikűrkirálynő megjelenése a jelenlévők szerint a 16. század stílusát képviselte, amely tökéletesen tükrözte Perry új illatának ihletését és üvegét.

Az énekesnő a következő sorokat osztotta meg 35 millió követőjével a Twitteren: „Oké, már egy éve dolgozom a harmadik parfümömön, és most készen állok, hogy megosszam veletek! Most vettem részt az elegáns leleplezésen, és már alig várom, hogy elétek tárjam a királyi illatot.”


Fotó: Kevin Mazur/WireImage

Katy nevéhez fűződik emellett a nagy sikerű Purr, mely egy macskás üvegben a következő jellemzőket tartalmazza: barack, kókusz, gardénia, frézia, jázmin, bambusz, vanília. Rá pár hónapra megjelent a testvére, Meow is, amely vanília, körte, jázmin, szantálfa, ámbra, narancsvirág illatban áradozik.

A Killer Queen ezzel szemben elegáns üvegcsét kapott, és rózsás, virágos, könnyed aromája lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek