Starity

Lindsay Lohan szökésben van

2013. május 03. 20:08   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő szó nélkül, már az első napon megszökött a rehabról, ahol három hónapot kellene töltenie.

hirdetés
Lindsay Lohan szökésben van

Mint mindenki tudja, a már régóta botrányhősnőként híres Lindsay Lohant három hónapos rehabilitációs kezelésre küldték kiszámíthatatlan viselkedése miatt. Eddig minden szép és jó volt, a színésznőként és énekesnőként is tevékenykedő celeb még blogot is akart vezetni a kezelésről. Bevonulásának első napja (május 3-a) viszont korántsem a tervek szerint alakult.

Ugyan LiLo bejelentkezett a rehabilitációs központba, pár óra múlva rögtön megszökött. Mintha nem történt volna semmi, elment vásárolgatni, amit meg is örökített néhány szemtanú.

Az egykori gyereksztár nyilván tisztában van azzal, hogy ismét csak maga alatt vágja a fát, hisz megvan az esélye az elfogatóparancs kiadásának is, és akkor nem ússza meg ép bőrrel. Jelenlegi hollétéről nem tudni, édesapja szerint New Yorkban kószál. Terre White, Santa Monica város ügyésze megjegyezte, LiLo megszegte a próbaidejét, aminek súlyos következményei lesznek. Gondoljunk a legrosszabbra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek