Starity

Jay-Z dalban szólt be Taylor Swiftnek

2013. május 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meg sem számolhatjuk, hányan csatlakoztak a lejárató kampányhoz, így jogos a kérdés: Hollywood kiutálja a countryénekesnőt?

hirdetés
Jay-Z dalban szólt be Taylor Swiftnek

Először Kanye West, Michael J. Fox, Nick Lachey, majd az amerikai elnök, Barack Obama vette a szájára Taylor Swiftet – most Jay-Z is beállt a sorba, egyedi módon ő nem a párkapcsolatai miatt szívatja, egyszerűen r*bancnak nevezte – ráadásul egy dal során! Úgy fest, mindenki utálja az énekesnőt.

Jay-Z beszólását nem fogják hirtelen elfelejteni az emberek, hiszen legújabb dalát az A nagy Gatsbyhez készítették, mely a napokban kerül bemutatásra a Cannes-i Filmfesztiválon, ráadásul feleleveníti Kanye West beszólását is, aki a 2009-es MTV VMA-n félbeszakította az énekesnőt.

„Hagyom, hogy befejezd, haha” – mondja Jay közvetlenül azután, hogy r*bancnak nevezte, ugyanezt mondta Kanye is, amikor Taylor átvette a díját és beszédet mondott: „Hagyom, hogy befejezd, de Beyoncéé az év legjobb videója!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek