Starity

Csobot Adél mégsem érettségizik

2013. május 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy sajnálatos hiba miatt marad le Adél az érettségiről, így csak ősszel lesz alkalma megszerezni a középiskolai végzettségét.

hirdetés
Csobot Adél mégsem érettségizik
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Csobot Adél, az X-Faktor felfedezettje több lábon áll a földön, nemcsak énekesi karrierjére koncentrál, hanem tanulmányait is szeretné befejezni. Az énekesnő viszont kimarad a nyári érettségiszezonból.

Eddig a romániai iskolájában tanult, majd nem sokkal a fővárosba költözése után átiratkozott egy budai gimnáziumba, azonban elfelejtették, hogy egy tárgyból nem vizsgáztatták le.

„A román iskolámban elfelejtették, hogy egy tantárgyból nem vizsgáztattak le, ezért elhúzódott az érettségihez szükséges okiratok beszerzése. Azóta természetesen teljesítettem a vizsgához szükséges feltételeket, de már lemaradtam az itteni beiratkozásról”mesélte Adél a Borsnak.

Azonban nem bánja, hogy kimarad ebből a körből, hiszen nemrég jelent meg legújabb dala Swing-hatás címmel, és rengeteg fellépésre hívják országszerte, így érthető módon a zenére is koncentrálnia kell. Emellett szabadidejét párjával, Istenes Bencével tölti, akivel nemrég költöztek össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek