Starity

Klippremier: Tolvai Reny — Playdate

2013. május 04. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár egykori győztesének, akit ma már mindenki Tolvai Renyként ismerhet, megérkezett új klipje, mely a Playdate című számához készült.

hirdetés
Klippremier: Tolvai Reny — Playdate

Ki ne emlékezne arra a lányra, aki egykoron a Megasztár győzteseként állhatott annak színpadán? Ez a lány pedig élt győzelmével, s azóta is gőzerővel hajt és dolgozik dalain. Ő Tolvai Renáta, akit ma már mindenki csak Tolvai Renyként ismerhet.

Nevéhez köthető a Hagylak menni című dal, valamint az Ez még csak a kezdet is, melynek készítése során Rácz Gergővel dolgozhatott együtt. Tavaly elkészült az Élek a szemeidben néven ismert száma, mely az akkori eurovíziós versenynek volt az egyik indulódala, s abban az évben a Viva Comet jelöltje is volt mint legjobb énekesnő.

A névváltás persze nem pusztán formalitás volt, egy új, eltérő stílust is hozott magával, melynek egyik eredményeként emlegethető a Playdate című dala – a kisfilm pedig nemrég debütált a Music Channel csatornáján.

A videoklip az énekesnő egy teljesen más oldalát mutatja be; különlegesnek tűnő, keleties motívumok és képsorok színesítik, és persze nem maradnak el a túlfűtött jelenetek sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek