Starity

Miley Cyrus a Maxim legdögösebb nője

2013. május 09. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai Maxim szerint az egykori Disney-csillag a legvonzóbb celebhölgy.

hirdetés
Miley Cyrus a Maxim legdögösebb nője
Fotó: Maxim

A Maxim nevezetű amerikai magazin 2000 óta minden évben összeállítja a 100 legdögösebb híres hölgyet magába foglaló listáját a szavazók döntése szerint, melynek élén szerepelt már többek között Katy Perry, Olivia Wilde, Eva Longoria, Bar Refaeli, Rosie Huntington Whiteley, Jessica Simpson, Christina Aguilera, Jennifer Garner vagy éppen Jessica Alba. Most azonban lehullott a lepel a 2013-as névsorról, melynek élére a Hannah Montanaként befutott Miley Cyrus került, aki a tavalyi listán egyébként a 68. helyen szerepelt.

A manapság kissé botrányos életet élő színész-énekesnő a Twitteren osztotta meg követőivel néhány napja, hogy mennyire örül helyezésének, mitöbb létrehozta profilját az Instagramon is, az első kép pedig amit feltöltött, a Maxim által készített sorozat egyik darabja volt.

A lista viszont teljes egészében a mai napon látott napvilágot és szerepel rajta többek között, Beyonce (14.), Demi Lovato (26.), Leighton Meester (36.), Lea Michele (39.), Nina Dobrev (48.), Brittany Snow (51.), Stana Katić (60.), Rachel Bilson (74.), Kesha (78.), Ashley Benson (82.) és Katie Cassidy (87.) is, a Top 10-es mezőny pedig a következőképpen alakult:

  1. Miley Cyrus
  2. Selena Gomez
  3. Rihanna
  4. Mila Kunis
  5. Jennifer Lawrence
  6. Jennifer Love Hewitt
  7. Ashley Tisdale
  8. Kate Upton
  9. Vanessa Hudgens
  10. Elisha Cuthbert

A teljes 100-as listát a Maxim hivatalos oldalán tekinthetitek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek