Starity

Tovább bonyolódik a Fishbourne-ügy

2010. augusztus 09. 14:02   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetek óta Laurence Fishbourne lányától hangos a külföldi sajtó. A 19 éves lány ugyanis apjához hasonlóan kacérkodik a színészettel, azonban más piacot próbál meghódítani. Montana kifejezetten a felnőttszórakoztató-iparban látja a jövőt. Első pornófilmje hamarosan megjelenik DVD-n.

hirdetés
Tovább bonyolódik a Fishbourne-ügy

Hogy az Oscar-jelölt apuka mit szól ehhez, arról nem lehet tudni. Morpheus megformálója érthető módon nem szívesen beszél a történtekről. A családhoz közeli forrás állítása szerint megszakított minden kapcsolatot lányával. Megosztotta azt is, hogy Montana elköltözött apja Los Angeles-i otthonából, ahol második feleségével, Gina Torres színésznővel és közös lányukkal él.

Mire feldolgozta volna az információt a média, a fiatal lányról újabb érdekesség derült ki: 2009 novemberében letartóztatták prostitúció vádjával. A bíróság 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre és 104 óra közmunkára kötelezte.

Miután már kellően felkorbácsolta maga körül az indulatokat, Montana egy közösségi oldalon tette közzé, hogy az Oscar-díjas Jamie Foxxról őriz egy kópiát az egyik legnagyobb pornófilm forgalmazó, a Vivid (ami legutóbb Kendra Wilkinsonról tett közzé kompromittáló felvételeket), melyben Foxx egy, illetve több férfival látható félreérthetetlen pozícióban.

A féktelennek látszó fiatal hölgy egy viszonylag józan interjúban elmondta, hogy nem apja küldte el otthonról, saját döntése miatt hagyta el a házat, ahogy saját döntése volt a film is. Nem szeretne egy filmnél megállni, ebben a szakmában akar nevet szerezni magának. Nem azért teszi, hogy lejárassa apja nevét, hiszen szereti őt és reméli, hogy hamarosan megbékél majd választott céljával. „Ez egy olyan dolog, amit mindig is akartam, elfogadom a testem és a szexualitásom. Nem azért pornózok, hogy később bekerüljek a valódi színészek közé; azért pornózok, mert ezt akarom csinálni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek