Starity

Feltörekvő sztárok nyomában: Theresa Jeane

2013. május 06. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon megfér két olyan rockbanda Nashville környékén, melyeknek élén két vadóc lány áll? A Paramore frontasszonyát, Hayley Williamst és a The Nearly Deads énekesnőjét, Theresa Jeane-t sokan hasonlítják össze, hiszen stílusuk a külsőségekben, valamint a zenében is hasonló.

hirdetés
Feltörekvő sztárok nyomában: Theresa Jeane

Több milliós nézettség a videók alatt, valamint több tízezres rajongótábor övezi azt a frissen megalakult bandát, melyet a Paramore ellenfelének tartanak. Pár éve az Adelaine nevű együttest titulálták ugyanezen csapat vetélytársának, de a formáció megcáfolta ezt, ugyanis új hanzásvilággal tértek vissza, és a napokban megjelentették legújabb lemezüket.

Miután a The Nearly Deads bezsebelte a 14. helyet a Billboard Next Big Sound Chart listáján, karrierjük felfelé ível, és készen állnak a kitörésre. Az együttes titka az, hogy a poposabb vokálokat az agresszívabb grunge-ihlette hangokkal dobják fel – legalábbis ők ezt állítják.

Legutóbbi videoklipjüket az a Jon King rendezte, aki önmagukról elnevezett EP-jük, azaz középlemezük elkészítésében is segédkezett. A kisfilm megjelenése után sem állt meg az élet, hiszen a hetekben debütált Brave című daluk, amit egyelőre csak akusztikus formában hallgathatunk meg, de valószínűleg a szám stúdióváltozatára sem kell sokat várunk, hiszen a csapat hetek óta hangoztatja, hogy nemsokára új dalokkal ajándékozzák meg rajongóikat, kiket „zombie nation”-nek (zombinemzet) neveztek el.

Az együttes fellépett már olyan neves fesztiválokon is, mint a Vans Warped Tour és a Summerfest, de nem áll szándékukban lassítani, hiszen nemrég stúdióba vonultak, hogy elkészítsék első teljes albumukat, melynek érkezéséről még nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek