Starity

Lindsay Lohan kipakol

2013. május 05. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nyíltan beszélt a kábítószerekkel való kapcsolatáról, mivel megunta, hogy mindenki drogosnak nézni.

hirdetés
Lindsay Lohan kipakol
Fotó: wenn

A vasárnapi The Maillel készített interjúban Lindsay elmondta, az volt a vég kezdete, amikor Los Angelesbe költözött – ekkor kezdődtek ugyanis a problémái.

„Húszévesen tartóztattak le először, és drogot találtak nálam. Az volt az első eset, hogy drogoztam, olyan emberekkel, akikkel nem kellett volna. Kokóztunk, majd beültünk a kocsiba. Annyira ostoba tett volt. Mindenki azt hiszi, hogy olyan sokszor drogoztam, de talán négyszer vagy ötször életemben. Nem szeretem. Apámra emlékeztet.”

Elmondta, 20 és 23 éves kora között kétszer bukott le, de heroint sosem használt, sem LSD-t, ezektől ugyanis megrémült. De akkor miket is használt? „Marihuána, nyilvánvalóan... ecstasy. Jobban szerettem, mint a többit, de sosem voltam igazán nagy ivó. Sosem kezdődött itallal a reggelem.”

Ezt követően bevallotta, óriási felelőtlenség volt, ostoba hiba, mivel most mindenki drogfüggőnek hiszi, aki mindenhonnan elkésik és rosszul viselkedik. „Sosem voltam drogos, sosem leszek az. A legjobb az lenne, ha külföldön élhetnék különböző helyeken, és gyerekekkel dolgozhatnék.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek