Starity

Kibékült Madonna és Elton John

2013. május 05. 21:09   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna és Elton John több éves szóháború után úgy döntöttek, elássák a csatabárdot.

hirdetés
Kibékült Madonna és Elton John

A popzene koronázatlan királynője, Madonna és a legendás énekes, Elton John sosem voltak kebelbarátok. Ezt bizonyítja, hogy már több, mint egy évtizede szinte minden adandó alkalommal szócsatába keveredtek egymással. Általában Elton volt a főludas, hisz 2002 óta folyamatosan rágalmazta a popkirálynőt azzal, hogy playbacket használ a koncertjein. Más esetben vagy a dalait, vagy a tánctudását szólta le. Igaz, John férjének, David Furnishnak is volt a múltban egypár keresetlen szava az énekesnőhöz.

Viszont most már úgy tűnik, hogy lecsillapodtak a kedélyek. Elton az Extra magazinnak adott interjújában így beszélt kibékülésükről: „Egy francia étteremben futottunk össze, teljesen véletlenül. Belépett, és küldtem az asztalához egy üzenetet, bocsánatot kértem tőle mindenért. Ő pedig elfogadta, majd meghívtam egy vacsorára” – emellett elismerte, hogy érthető lett volna Madonnától, ha nem bocsát meg neki.

Reméljük mi is, hogy nemcsak egy ideiglenes fegyverszünetről van szó, hanem végleg békét kötöttek egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek