Starity

Selena Gomez dobta Demi Lovatót?

2013. május 06. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két lány együtt nőtt fel, ám évekkel ezelőtt eltávolodtak egymástól. Demi arról mesélt, hogyan változott meg baráti társasága a rehab után.

hirdetés
Selena Gomez dobta Demi Lovatót?

Demi Lovato a Company magazin interjújában mesélt arról, hogy mennyire megváltozott a baráti társasága, miután kijött a rehabról. Az énekesnő 2010-ben szakította meg a Jonas Brothersszel közös turnéját, amikor bejelentkezett egy kezelési központba, ahol olyan fiatal nőket kezelnek akik bulímiával és egyéb testkép zavarokkal küzködnek.

Mialatt három hónapot töltött a rehabon, Demi megtapasztalta, hogy kik az igazi barátai: „Néhány hónappal a rehabra kerülésem előtt, volt egy születésnapi partim, ahol több száz ember volt jelen. Olyan emberek, akiket a legközelebbi barátaimnak tartottam. Mikor bekapcsoltam a telefonom, három rehabon töltött hónap után, rengeteg üzenetre és telefonhívásra számítottam. De mindössze négy darab üzenetem volt. Számomra ez egy figyelemfelkeltő hívás volt.”

Bár Selena és Demi barátsága legendásnak számított Hollywoodban, kapcsolatuk mégis megszakadt.

„Nincs sok barátom. Korábban volt, de aztán rájöttem, hogy közülük valójában ki is törődik velem. Most már olyan barátaim vannak, akik, ha eltöröm a lábam az éjszaka közepén, eljönnek velem a kórházba, vagy felveszik a telefont hajnali 4 órakor, ha szükségem van rájuk. ”

Selena és Demi elhidegülésének hátterében talán Taylor Swift is szerepett játszhatott, aki mai napig Selena legjobb barátja. Bár a Disney két excsillaga már külön utakon jár, rajongóik még mindig visszasírják barátságukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek