Starity

Hét sztár, akinek saját étterme van

2013. május 06. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán nem gondoltad volna, de Robert De Niro, Michael Jordan és Ryan Gosling is saját helyet üzemeltet.

hirdetés
Hét sztár, akinek saját étterme van

Ugyan nem sajátkészítésű vajjal vagy kenyérrel csábítják oda a vásárlókat, de a hírnév éppen elég ahhoz, hogy több százezren válasszák éttermeiket egy-egy különleges vacsora helyszínéül. Íme, azok a sztárok, akik saját vendéglővel rendelkeznek:

Robert De Niro – Nobu

Robert De Niro meglehetősen különleges ízléssel rendelkezik, így történhetett, hogy összeállt a Nobu Matsuhisa séfjével, és társalapítóként létrehozták az éttermet, mely az egyik leghíresebb Los Angelesben. Tenger gyümölcseit, különféle halakat és rákokat szolgálnak fel – de mindenki gondolhatta, hogy a Keresztapa sztárja nem ragad le az olasz lasagnénál vagy a krumplis gnocchinál.

Kanye West – Fatburger

2010-ben megvásárolta a tulajdonosi jogokat annak a cégnek, mely csak úgy hirdeti magát: „Az utolsó remek hamburgerstand”. Ugyan gyorsétteremről van szó, az ételeket helyben, frissen sütik, és megfelel a hely minden előírásnak.

Michael Jordan – The Steak House NYC.

A New York-i Grand Central terminálban található, mely a város transzport-központja, valamint Manhattanben a legjobb sztéket is ott találhatod meg. Még ételeket is neveztek el a sportoló után: az A Jordan nevű, tojásos ételkülönlegesség 25 dollárba kerül.

Eva Longoria – Beso

Mielőtt „készen állt a szerelemre” [Eva új, ám megbukott tévéműsora], megelégelte azzal is, ha romantikus vacsorákat szervezhet a pároknak. A Született feleségek sztárjának éttermével több baj is volt, ám nagyszerű sztékeket és latin-amerikai ételeket szolgálnak fel, Todd English celebséf irányítása alatt.

Pete Wentz – Angels & Kings

Amit mindenki tud, hogy Pete a Fall Out Boy basszusgitárosa és Ashlee Simpson exférje. Amit viszont kevesen, hogy saját whiskey bárja van Perez Hiltonnal, amit a negyvenes évek ihlettek. Chicagóban, Barcelonában, New Yorkban és Hollywoodban is található egy bár.

Ryan Gosling – Tagine

A marokkói mennyország Beverly Hills-i szelete, remek hely vacsorázásra, romantikus, csendes, csakis sört és bort szolgálnak fel, kicsi és nehéz megtalálni, de a legtöbb vásárló kedvencévé nőtte ki magát – a Yelp szerint.

Mark Wahlberg – Wahlburgers

Eszes névválasztás, tradicionális amerikai hamburger és hotdog, és persze mindez a Wahlberg család által. A hely tele van televíziókkal, Mark és Donnie filmjeit vetítik apró klipek formájában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek