Starity

Gemma Arterton durván bánt édesanyjával

2013. május 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő rendkívül önző volt édesanyjával, ha tehetné, visszafordítaná az időt és helyesen cselekedne.

hirdetés
Gemma Arterton durván bánt édesanyjával
Fotó: The Guardian

Gemma Arterton nagyon bánja, hogy tinédzserkorában annyira bántóan viselkedett édesanyjával, Sallyvel. Ennek ellenére ragaszkodik a véleményéhez, miszerint nem mindennapi anya.

„Nem éppen egy tipikus anyuka. Klubokba jár, még mindig. Múlt hétvégén az Areában járt [londoni szuperklub]. Még én sem voltam ott! Mindig olyanokat mondtam neki: »Annyira égő vagy. Miért nem tudsz olyan lenni, mint mindenki más anyja? Otthon ülni és teát inni?« Szóval nagyon durva voltam vele, és azóta is sajnálom.”

Gemmának szerencsére pozitív élményei is vannak a gyermekkorából, a brit Marie Claire magazinnak arról mesélt, édesanyjával mindig festettek, és arra inspirálta őt, hogy zenész legyen. „A nagybátyámmal mindig órákig dzsemmeltünk, nemrég újra összeültünk. Új-Zélandra költözött anyával, és meglátogattam. David Bowie-t játszottunk, ő zongorázott, anya énekelt, én pedig gitároztam. Ó, mintha újra kicsi lennék!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek