Starity

Budapesten lép fel Katy Perry

2010. augusztus 09. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga és Justin Bieber után újabb sztár neve merült fel, hogy esetlegesen ellátogat kishazánkba, bár konkrét időpont még nincs.

hirdetés
Budapesten lép fel Katy Perry

Katy Perry és a Deutsche Telekom megállapodása alapján az előadó legszerencsésebb rajongói szerepelhetnek az énekesnő Katy’s Project: Pop Video elnevezésű kampányának Firework című videoklipjében, és a T-Home és a T-Mobile kampánya keretében Magyarországról is lehet majd jelentkezni a forgatásra.

Ráadásul a tervek szerint Budapest is az egyik állomása lesz Katy lemezbemutató-turnéjának. A kampánnyal összefüggésben a Deutsche Telekom szerepet vállal a berlini, bécsi, varsói és budapesti lemezbemutató-koncertekben, melyek dátuma még nem ismeretes.

Katy Perry korunk egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb előadóművésze, legsikeresebb dala a California Gurls, amely szinte az összes országban elérte az első helyet vagy bekerült a top 10-be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek