Starity

Így még sosem láttad Carey Mulligant

2013. május 06. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírneve akárcsak egy előkelő angol úrihölgyé, most viszont kilépett a komfortzónából a Flaunt magazin legújabb fotósorozata kedvéért.

hirdetés
Így még sosem láttad Carey Mulligant
Fotó: Stevie & Mada/Flaunt

Az A nagy Gatsby színésznője lecserélte megszokott kinézetét; egyenes, rövid frufrus parókát húzott, modern és egyben régimódi sminkkel pózolt a Flaunt fotósának, kissé egyiptomi stílusban.

A rózsák voltak a fő mozgatórugói a képeknek, rózsaszín és sárga rózsaágyon fekve vagy gyertyákkal körülvéve mutatja meg új oldalát. A fekete-fehér képek inkább drámaian gót stílusúak, de egyes fotók a barokkra emlékeztetnek minket, főként a sokszínűség, az erőteljes színkavalkád miatt.

A sztár a magazinnak adott interjújában A nagy Gatsbyról mesélt, melyben Daisy Buchanant alakítja. Elmondta, a biztonsági őrök figyelték minden mozdulatát, mivel több millió dolláros ékszereket viselt: „Mindenütt gyémánt karkötők és nyakláncok borítottak a forgatások alatt, és ott volt ez a srác, aki minden lépésemre figyelt, nehogy meglépjek velük.”

A színésznő hozzáfűzte, egyszer félt, hogy esetleg kidobják a filmből, mivel véletlenül szétszakított egy nyakláncot, az apró gyöngyök pedig szanaszét gurultak a padlón.






Fotók: Stevie & Mada/Flaunt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek