Starity

Megjelent a HIM legújabb videoklipje

2013. május 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az új videó, és az egész világ szorít az énekesért, Ville Valóért, aki néhány napja asztmarohamot kapott.

hirdetés
Megjelent a HIM legújabb videoklipje

Ville Valo és zenekara, a HIM mozgalmas időszakot tudhat maga mögött: legújabb stúdióalbumuk, szám szerint a nyolcadik április 29-én jelent meg Tears On Tape néven. A lemez szerencsére sikernek örvend mind a szakma, mind a rajongók körében.

Az albumhoz természetesen videók és egy turné is jár, hiszen a háromévnyi mosolyszünetet követően a rajongók kiéhezettek kedvenc zenekarukra. Ezt jelezte az is, hogy a szavazásos Golden Gods Awardson a fiúk hazavihették a Legelkötelezettebb rajongók elnevezésű díjat május másodikán, melyet a dobos, Gas Lipstick vett át Marilyn Mansontól és Alice Coopertől Los Angelesben. Másnap pedig a HIM a House Of Bluesban adott volna koncertet, csakhogy az énekes asztmarohamot kapott, így az előadást halasztani kellett.

Május ötödikére már elterjedt a hír, miszerint Valo nemcsak asztmarohamot kapott, hanem tüdőgyulladással kezelik kórházban, így az egész Tears On Tour USA-beli koncertjeit lemondták, a zenekar billentyűse, Burton és a dobos, Gas hazarepültek a családjukhoz Helsinkibe, míg a két gitáros, Migé és Linde Los Angelesben maradtak a beteg frontemberrel.

Mindezek ellenére május hatodikán, vagyis ma, a híres tetováló, Kat Von D leleplezte a banda új videóját, mely az All Lips Go Blue című dalhoz készült. A fekete-fehér kisfilm igazi image-videó lett, a zenekar, illetve egy háborgó tenger és egy sakktábla áll a középpontban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek