Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 06. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lesd meg alábbi rövidhíreinket, ha tudni szeretnéd kit ért kisebb baleset, ki költözött új házba, vagy kinek kell leadnia néhány kilót!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Miley Cyrus máshogy áll a zenéhez

Mivel a színész-énekesnő modellt állt a V magazinnak, egy interjú is készült vele, melynek során elárulta, hogy fejben Gucci Mane, de a papíron egy egyszerű énekes, aki többé már nem a tingi-tangi popdalokkal fog foglalkozni, mivel ahogy telik az idő, minden változik: a zene, a divat és ezekkel együtt ő is.

*

Beköltözött villájába Taylor Swift

Mint arról már korábban beszámoltunk, a country-csillag vásárolt magának egy hatalmas óceánparti villát Rhode Island-en „mindössze” 24 millió dollárért, ahova a napokban már be is költözött. A lesifotósok kapták le, amint Taylor édesapjával és édesanyjával karöltve bevette a 16 szobás házat, azt azonban nem tudni, hogy egyedül fog-e lakni, vagy szülei, esetleg barátai csatlakoznak-e hozzá.

*

Balesetet szenvedett Cameron Quiseng

Az Allstar Weekend basszusgitárosa május 3-án karambolózott pár autóval, miközben motorozott, de szerencsére az ő motorja nyert. Mázlijára megúszta egy lábtöréssel, de még jó ideig csak mankóval fog majd közlekedni és a motorozást is hanyagolni kell egy ideig.

*

Vékonyabb Demi kell Simon Cowellnek?

A legújabb hírek szerint az X Factor atyja arra kérte a Disney volt üdvöskéjét, hogy mire nekikezdenek a tehetségkutató új szériájának, dobjon le röpke 9 kilót. A Star magazinnak nyilatkozó bennfentes elárulta, Simon nem várja el Demitől, hogy csont és bőr legyen, de szeretné, ha formás alakja lenne, e cél megvalósítására pedig a nyár végéig adott időt.

*

Saját ruhamárkát akar Rita Ora

Az énekesnő elárulta, hogy a jövőben szívesen megvetné lábát a divat világában egy saját maga által tervezett kollekcióval, ugyanis imádja a divatot és nem fél új stílusokat kipróbálni sem, így szívesen belevágna, ha akadna ilyen lehetősége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek