Starity

Demi Lovato meglepte rajongóit

2013. május 07. 13:01   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato két éve jelentetett meg utoljára albumot, a legújabb egyszerűen a Demi névre hallgat, és a mai nap folyamán az énekesnő közzétette a rajta szereplő dalokat.

hirdetés
Demi Lovato meglepte rajongóit

Két évvel ezelőtt Demi Lovato az interneten jelentette meg dalait az akkori albumához – mielőtt az megjelent volna. Ugyanez történt legújabb lemezével is, ugyanis annyi tweetet küldtek a rajongók az énekesnőnek, hogy sorban feltöltötte a dalokat a YouTube-ra – számolt be a HollywoodLife.

Az első dal, amit közzétett, a Made in the USA volt, ehhez a dalhoz készíti az ex-Disney sztár az új klipjét is, amiben nem mellesleg újra szőkén látható. Ezt követte a Without Love, de a korongon szerepel egy duett is, a Really Don't Care, Cher Lloyd közreműködésével, amely szintén a videómegosztón landolt.

Az album első dala a Heart Attack volt, amihez már egy hónapja megjelent a klip is. A Demi névre keresztelt lemez eredetileg május 14-én került volna a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek