Starity

Hódítanak a nagyfejű sztárok

2013. május 07. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb bolondos hullám söpört végig az interneten: ezúttal méretes fejeket varázsoltak a sztárokra.

hirdetés
Hódítanak a nagyfejű sztárok

Az internet tökéletes hely, hogy az emberek szabadon ereszthessék képzelőerejüket és megmutathassák tehetségüket különböző dolgokban, mint például a mesteri képszerkesztés. Rengeteg féle ötletes és vicces fotóhad lepte el a világhálót az utóbbi időben, köztük a fogatlan és nyúlfogú celebekkel, most pedig újabb őrület hódított teret.

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű – tartja a mondás, azonban ezen esetben új értelmet nyert ez a mondat, hiszen akár Michelle Trachtenberg is mondhatja Emma Watsonnak. Az ok egyszerű: egy újabb önjelölt anonim humorista óriási fejeket varázsolt a hírességek nyakára, köztük a fent említett két színésznővel, Anne Hathaway-jel, Mila Kunisszal, Jennifer Lawrence-szel, Natalie Portmannel, Scarlett Johanssonnal, Michael C. Hall-lal, Alison Brie-vel, Taylor Swifttel, Katy Perry-vel, Emma Stone-nal és Zooey Deschanellel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek