Starity

Paul Walker ismét akcióban

2013. május 07. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár Kanadában forgatja legújabb akciófilmjét, David Belle oldalán.

hirdetés
Paul Walker ismét akcióban

Paul Walker az idén sem tétlenkedik, ugyanis a Daily Mail értesülései szerint a napokban elkezdődtek a B13: A bűnös negyed című, nagy sikert aratott francia akciófilm amerikai változatának, a Brick Mansionsnak a munkálatai. A forgatás a kanadai Montrealban kezdődött a napokban, és Paul mellett a másik kulcsfigura az a David Belle lesz, aki az eredeti változatban is főszerepet játszott.

A történetben a hajsza egy ellopott tömegpusztító fegyver után folyik, és Paul a nyomozó szerepében ennek a fegyvernek a nyomára szeretne bukkanni. A zsarunak azonban nincs könnyű dolga, mivel a nyomok a Brick Mansions elnevezésű, rossz hírű gettóba vezetnek, ezért egy olyan ember segítségét kéri, aki könnyűszerrel kiismeri magát a veszélyes környezetben.

A forgatókönyvet Luc Besson mellett Robert Mark Kamen jegyzi, a rendezői székben pedig Camille Delamarre ülhet. A film bemutatója 2014-ben várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek