Starity

Tom Cruise: jön az ötödik Mission Impossible

2013. május 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész újra visszatér a titkos ügynök, Ethan Hunt szerepében a Mission Impossible ötödik részében, de nemcsak mint főszereplő, hanem mint producer is.

hirdetés
Tom Cruise: jön az ötödik Mission Impossible
Fotó: Paramount Pictures

A Deadline információi szerint Tom ismét együtt dolgozik azzal a Christopher McQuarrie-vel, aki a 2012-es Jack Reacher című akciófilmet rendezte, valamint a nácidráma, a Valkyrie forgatókönyvét is írta. A legutóbbi MI-film 2011-ben készült el, Fantom protokoll címmel került a mozikba, és több mint 600 millió dollárt kaszált világszerte.

Cruise már korábban is elmondta, nyitott az ötletre, hogy egy ötödik részt is készítsenek, de egyelőre kérdéses, hogy kik térnek vissza az előző epizódokból.

„Annyi részt fogok készíteni, ahányat az emberek látni szeretnének, mert kihívásnak érzem, és szórakoztató” – majd hozzáfűzte, már el is kezdtek dolgozni az alapokon.

Cruise legutóbb a Feledés című scifiben bizonyított, amely áprilisban került a mozikba, de hamarosan viszontláthatjuk az All You Need Is Killben, a The Man From U.N.C.L.E.-ben, valamint a Van Helsing remake-jében, amit Rupert Sanders [Hófehér és a Vadász] rendez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek