Starity

Joaquin Phoenix drogos nyomozót alakít

2013. május 07. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan forgatni kezdik az izgalmas krimit, amelyben a Gladiator sztárja, Joaquin Phoenix együtt nyomoz Benicio Del Toróval.

hirdetés
Joaquin Phoenix drogos nyomozót alakít

2010 végén kaptak szárnyra a hírek, hogy Paul Thomas Anderson filmet készít Thomas Pynchon 2009-ben megjelent, Inherent Vice (Gyári hiba) című regényéből, ám ehelyett a The Master című filmet forgatta le.

Az Inherent Vice főszereplője egy kábítószerfüggő magánnyomozó, akit egy volt barátnője kér fel, hogy járjon a végére egy rejtélyes ügynek – majd nem sokkal később maga a nő is eltűnik.

Eredetileg Robert Downey Jr. alakította volna mind az Inherent Vice, mind a The Master főszerepét, ám végül Joaquin Phoenix kapta meg mindkét szerepet.

A Digital Spy legfrissebb értesülései szerint Benicio Del Toro is szerepet kapott a filmben – ő a főhős legjobb barátját alakítja, aki jogi végzettség nélkül dolgozik mint zugügyvéd. Nem ez lesz az első alkalom, amikor Del Toro ügyvédként jelenik meg a filmvásznon, hiszen a Félelem és reszketés Las Vegasban című filmben is ezt a foglalkozást űzte Johnny Depp oldalán.

A forgatás állítólag még ebben a hónapban megkezdődik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek