Starity

Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Kate Moss

2013. május 10. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Moss a világ egyik legkeresettebb topmodellje, több világmárka reklámarca, emellett pedig főállású anya. Napjainkig eddig hét parfümhöz adta nevét és ezeket kívánjuk bemutatni most nektek!

hirdetés
Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Kate Moss

A szőkeséget nem hiába választják olyan hatalmas márkák népszerűsítési kampányaiban, mint a Calvin Klein vagy a Versace, hiszen közismert tény, miszerint Kate bármihez adja az arcát, azt sikerre is viszi. Lássuk az eddig megjelent hét parfümjének ismertetőjét, hogy miért is érdemes választani Kate illatait.

Velvet Hour – 2005

A modell első illata a Velvet Hour névre hallgat és a többi parfümtől eltérően, ez egy egészen más vonalat képvisel, mint a topmodell által piacra vitt parfümök. Az illatos vizet borssal, fréziával, kasmírral, pacsulival, szerecsendióval, szantálfával és ámbrával bolondították meg, hogy viselője a csábítás mestere lehessen.

Kate – 2007

A topmodell második illata 2007-ben jelent meg és a hölgyemény után a Kate nevet kapta. Maga az illat nagyon nőies, hiszen a virágos-fás illatcsaládba tartozik.

Egyesek szerint erotikával fűtött az illat és felejthetetllen élményt nyújt. Akkor hát lássuk, mi teszi ilyen különlegessé a palackba zárt csodát!

Az illat sikerességének érdekében a tervezők pinkborsot, rózsát, magnóliát, ámbrát, pacsulit és vetivert kevertek a víz illatosításához és lássuk be, a parfüm a mai napig az egyik legsikeresebb illata Kate-nek.

Vintage – 2009

A Vintage névre hallgató Moss-illat már egy erőteljesebb, felnőttesebb illatkompozíció, mely komolyabb, mint a Kate, azonban virágos jellegének köszönhetően a férfiak minden bizonnyal élnek-halnak az illat viselőjéért.

A parfümöt mandarinnal, fréziával, mandulavirággal, jázminnal, tonkával és muskkal tették varázslatossá.

Vintage Muse – 2010

A Vintage Muse az eredeti Vintage illatának felturbózott változata, azonban ezt az illatot édesebbé tervezték, mint elődjét.

Az illat édesítéséhez rebarbarát, szilvát, ibolyát, orchideát, mósuszt, csokoládét és a már jól bevált ámbrát alkalmazták – jegyezzük meg: igen hatékonyan! Az illat megszokott módon nagyon nőies és édes illatfelhőként öleli körül viselőjét.

Wild Meadow – 2010

A Wild Meadow készítésénél a tervezők ügyeltek arra, hogy nevéhez hűen – mely vad rétet jelent – az illat virágos és elragadó legyen, hogy viselője valóban úgy érezze: egy elhagyatott, virágokkal borított réten van.

A lágy illatot elsősorban a fiatalabb korosztálynak szánták édessége miatt. Az illatos víz a bergamott, a barack, a lonc, a rózsa, a magnólia, a benzoin és a már jól megszokott ámbra segítségével vált sikeressé.

Lilabelle – 2011

A Lilabelle szintén a hagyományokhoz ragaszkodva készült, hiszen ez a parfüm is a virágos illatcsaládhoz köthető, némi fás-pézsmás bukéval fűszerezve. A lágy, bódító harmóniáról pedig az osmanthus, a frézia, a jázmin, a liliom, a mósusz, a szantál és az ámbra gondoskodik.

Love Blossoms – 2011

A Love Blossoms illat alkotásánál visszatértek a jól megszokott, kate-es üvegcséhez, ám van, amihez újra ragaszkodtak a tervezők: gondoskodtak arról, hogy ne térjenek le a Kate által képviselt virágos vonalról.

A szokásos anyagok kombinálásval készült az illat, így találkozhatunk a pink borssal, a jázminnal, a barackkal, a frangipanival, a mósusszal és a pacsulival az illatos fellegben.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek