Starity

Bradley Cooper az internettel csökkenti egóját

2013. május 08. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész imádja, ha negatív kommenteket olvashat magáról és ha ügynöke alaposan beszól neki.

hirdetés
Bradley Cooper az internettel csökkenti egóját
Fotó: Jason Merritt/Getty

A Napos oldal sztárja, aki a filmben nyújtott alakításáért Oscar-jelölést kapott, most bevallotta, hogy ne szálljon el magától, gyakran felnéz az internetre, hogy megtudja, mit gondolnak róla az emberek – de inkább a negatív hozzászólásokat keresi.

„Ha már túl nagynak érzed magad, elég szörfölni egy kicsit az internetenés úgy öt másodpercig kutatni a fórumok között. Nem olyan gyakran van időm rá, de ha igen, azonnal visszarepít a jelenbe, a normális életembe. Istenem, elképesztően nárcista és mazochista dolog, hiszen szarul akarod érezni magad. Bumm, itt megkapod!”

A színész hozzáfűzte, a filmipar számára egyenlő egy alapvető, megalázó élménnyel, hiszen meg kell küzdeni az elutasítással. „Az utam nem arról szól, hogy az emberek nyalják a s**gem.”

Bradley az interjú során szót ejtett menedzseréről, hiszen imádja, ha keménykezű vele. „Felhív, miután egy rendezőnél jártam, és azt mondja: »Utált téged. Azt mondja, nem tudsz színészkedni.«” De nem bánja, ha nem éppen finomkodva beszélnek vele, szerinte ez segíti abban, hogy a megfelelő módon építse önértékelését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek