Starity

Klippremier: Selena Gomez — Come & Get It

2013. május 08. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez nemrég tette közé rég várt klipjét, a Come and Get it-et, melyet Anthony Mandler rendezett.

hirdetés
Klippremier: Selena Gomez — Come & Get It

Sok dolog változott meg azóta, amióta Selena szünetet tartott zenei téren: ma már nem dolgozik a Disney csatornánál, leforgatta a Spring Breakerst, de a legfontosabb, hogy felnőtt nő lett, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a néhány órával ezelőtt megjelent klipje, a Come & Get It.

Amerikai idő szerint tegnap, azaz kedden volt a klippremier az MTV csatornán, ahol egy interjút is készítettek az ifjú énekes-színésznővel a videóval kapcsolatban:

Ideges vagyok. Nagyon izgatott vagyok, de őszintén úgy érzem, hogy ez a videoklip a legjobb, amit valaha forgattam, és remek emberek működtek közre benne. A klip látványvilága gyönyörű lett. Jó érzés volt egy kicsit nekem is kivenni belőle a részem és kicsit több kreatív munkát végezni benne – árulta el Gomez.

A klipet Anthony Mandler rendezte, ugyanaz a rendező, aki többek között Taylor Swift I Knew You Were Trouble című klipjén is dolgozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek