Starity

Milliókat keres a Britney-hasonmás

2013. május 08. 12:12   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol lány, miután felfedezte a nagy hasonlóságot közte és a híres énekesnő, Britney Spears között, hivatásos hasonmásként kezdett dolgozni.

hirdetés
Milliókat keres a Britney-hasonmás
Fotó: Harvey Hook/HotSpot Media

Kezdetben Ilkeston városában dolgozott mint pincérnő, amikor 17 évesen felfedezte a hasonlóságot maga és az énekesnő között. Ekkor döntött úgy, hogy otthagyja munkahelyét és Britney-imitátorként dolgozik tovább.

Néhány hónap elteltével megcsinálta a szerencséjét: 19 évesen megvette első saját lakását, majd ezután 10 milliókat költött mindenféle dolgokra, házakra, sportkocsikra és luxuscikkekre. A mára már 25 éves nő nyolc éve dolgozik Britney-hasonmásként és egy fellépésért képes majdnem 1,5 millió forintot is elkérni.

„Köszönöm az életnek, hogy ennyire hasonlítok Britney-re és hogy úgy élhetek, mint most. Nem sok embernek adatik meg ez, mint nekem. A legjobb része a dolognak, hogy óriási rajongója vagyok. Szörnyű lenne olyan embert imitálni, akit utálok. Ha valaha is találkozom vele, megköszönném neki ezt az életet és a hasonlóságot nyilatkozta a Daily Mailnek.




Fotó: Harvey Hook/HotSpot Media

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek