Starity

Adam Lambert nyitja a 2013-as Life Ballt

2013. május 08. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert, Eva Longoria, Fergie, Bill Clinton és Elton John a szomszédos országban támogatják a LifeBallt.

hirdetés
Adam Lambert nyitja a 2013-as Life Ballt

A LifeBall a világ vezető rendezvénye Bécsben, amely az AIDS kutatására gyűjt pénzt évről évre. A műsort mindig nagy felhajtás veszi körül, minden évben adott témák vannak, és világsztárok szórakoztatják az embereket az ingyenes nyitóshow-n.

A sajtótájékoztató az idei LifeBallról május 8-án zajlott le, ahol elárulták, hogy a show témája az 1001 éjszaka lesz, s érdekes látványra, jelmezekre és ünnepségre számíthatunk sok táncossal.

Bejelentették, hogy az idei fő támogató a Született feleségek sztárja, Eva Longoria lesz, míg Adam Lambertöt az a megtiszteltetés érte, hogy ő nyitja meg a show-t a LifeBall idei dalával, a Love Wins Over Glamourral. „A 2013-as LifeBall-dal előadója, Adam Lambert Ali babaként fog elbűvölni mindenkit, melyben segítségére lesz a táncoló 40 rabló is. Az amerikai énekes karrierje az American Idolban kezdődött, és híres különleges hangjáról, amely több oktávot foglal magába, na meg a színpompás, színpadias előadásairól. Ő az első nyíltan homoszexuális énekes, akit híres amerikai kiadó szerződtetett le. A dal után elhangzik Lambert szájából a híres: “Open, sesame!” (Szezám, tárulj!) mondat, amely azt jelenti, hogy a 2013-as Life Ball hivatalosan is elkezdődött. A színpadon ezután 270 szereplő lesz – háremhölgyek, hastáncosok és zenészek” – írták a hivatalos honlapon.

Különleges vendégek között szerepel még Elton John és Fergie is, akik Lambert után fognak fellépni, hogy fokozzák a hangulatot a Rathausplatzon. A műsorok 19.30-tól kezdődnek, és 23-ig tartanak. Utána kezdődik a gála, melyre már csak VIP-jegyek maradtak, 2500 euróért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek