Starity

Ramazzotti óriásit bakizott a budapesti koncerten

2013. május 09. 14:02   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eros Ramazzotti egy óriási hibát követett el a tegnap este folyamán, rossz város nevét mondta ugyanis üdvözlése közben.

hirdetés
Ramazzotti óriásit bakizott a budapesti koncerten
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Eros Ramazzotti, a szívtipró olasz énekes tegnap este egy fergeteges koncerttel lepte meg a hazai közönséget, ám már az elején hiba csúszott a számításaiba. A művész úr a megszokottnál valamivel később vette fel a kapcsolatot a Sportarénában összegyűlt közönséggel, hiszen csak a harmadik dal után szólt az emberekhez.

Ekkor köszönetet nyilvánított, majd egy hatalmas bakiba sikerült belefutnia, ugyanis a „Hello, Bukarest!” köszöntéssel üdvözölte a magyar közönséget – annak ellenére, hogy a pólója hátulján is ott díszelgett a Budapest felirat.

Eros 14 kamionnal és egy saját színpaddal érkezett hozzánk. Négy turnébuszon utazott a személyzet, és körülbelül 50 tonnányi hang- és fénytechnika került fel a Sportaréna mennyezetére.

Ramazzotti a NOI turné keretein belül látogatott el Budapestre, amely idén márciusban vette kezdetét, ősszel pedig Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában, valamint Dél-Afrikában folytatódik.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek