Starity

Miley Cyrus szellemet látott

2013. május 10. 13:01   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vagy begolyózott a sajtóhírektől, amelyekben kapcsolatukat firtatják, vagy tényleg egy igazi szellemet látott.

hirdetés
Miley Cyrus szellemet látott

A 20 éves sztár szerint – aki minden bizonnyal már elijesztette hajával vőlegényét – egy kísértet tartózkodott londoni apartmanjában, ahol az éjszakát töltötte.

Élményéről az Elle magazinnak számolt be: „Olyan rémisztő volt. A kis húgommal voltam egyik éjszaka – tudom, hogy őrülten fog hangzani –, de a zuhany alatt állt, és hallottam a sikolyát. Berohantam, a víz valahogy felforrósodott és megégette őt. Vörös volt.”

Ezt követően folytatta: „Ez előtt, mikor tusoltam, olyan érzésem volt, mintha egy fiú ülne velem szemben és figyelne. Nagyon kiborultam. Ezután három vagy négy érdekes dolog történt még. Többé nem megyek oda vissza. Liamnek is van ilyen élménye, anyukámnak is, mindnyájunknak, és ez nagyon rémisztő.”

Azt sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan mit láthatott Cyrus kisasszony, de a történetét hallva elég ijesztő dolgok merülhetnek fel bennünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek