Starity

Megjelent a The Saturdays új dala

2013. május 10. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gentleman címmel néhány napja jelent meg a brit lánycsapat vadonatúj dala.

hirdetés
Megjelent a The Saturdays új dala

A The Saturdays már célba vette Amerika meghódítását és ennek elérésért keményen dolgoznak még most is, hogy hamarosan világra jön Rochelle Wiseman kisbabája és nemrég kiderült az is, hogy Frankie Sandford első gyermekével várandós. A szorgoskodás legújabb eredménye a minap napvilágot is látott, ugyanis megjelent a brit lánybanda legújabb dala, ami a Gentleman címre hallgat.

A szerzeménynek egy kicsit 90-es évekbeli, old school-os beütése van, de sokan a TLC és a Little Mix keverékén tartják, ráadásul olyan vádak is érték a lányokat a videómegosztón, miszerint PSY legújabb, Gentleman című daláról koppintották, mondván a két dal címe egy és ugyanaz, de a kitartó rajongók rögtön a csapat védelmére keltek és kiálltak amellett, hogy sokkal előbb felvették a számot, mint a koreai sztár.

A kislemez június 30-án fog megjelenni, de abból, hogy egy dalszöveges videót töltöttek fel, könnyen arra lehet következtetni, hogy videoklip is fog készülni a dalhoz előbb-utóbb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek