Starity

Farrah Abraham szomorúságában forgatott pornófilmet

2013. május 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég robbant a hír, miszerint Farrah Abrahamnek pornófilmje van. A fiatal lány érdekes ok miatt adta fejét a film forgatására.

hirdetés
Farrah Abraham szomorúságában forgatott pornófilmet

Nemrég robbant a bomba, miszerint Farrah Abraham, aki a Várandós tinik és a Tini mamik sztárja, pornófilmet forgatott James Deen pornószínésszel.

A hír először április elején látott napvilágot. Akkor a 17 évesen anyává vált lány először tagadta, hogy valaha is forgatott pornófilmet, pár napja azonban bevallotta, hogy a videó létezik, és a kisfilmet, ami 90 perces, a Vividnél vásárolhatja meg az, aki kíváncsi Farrah újfajta hobbijára, amire a lány nagyon büszke is, hiszen sok bókot kapott – állítása szerint.

Nemrég a színészettel, később énekléssel is próbálkozó Farrah bevallotta, mi oka is volt erre. A lány igyekezett megóvni a magánéletét a médiától, ezért is meglepő, hogy ilyesfajta hírnév szerzésére adta a fejét:

„Már régóta nincs párkapcsolatom, és emiatt néha... szomorú vagyok! Úgy voltam vele, hogy ha ez a pasi ennyire tehetséges, és minden rendben megy, akkor: Vágjunk bele! Boldog vagyok a döntésem miatt!” – magyarázkodott a lány.

Farrah édesanyja, Debbie először rendkívüli módon kiborult a történtek miatt, ami érthető, azonban már megbocsátotta a lányának ezt a döntését. Az persze más kérdés, hogy mit fog szólni édesanyja döntéséhez Sophia, aki mindössze csak négyéves, és még nem tudja ezt felfogni. Lehet, hogy később ő is édesanyja nyomdokaiba lép?

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek