Starity

Kislányával koncertezett Pink

2013. május 10. 16:04   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éppen zajló The Truth About Love turné május 7-ei állomása Frankfurt volt, ahol még az énekesnő kislánya is megmutatkozott a színpadon.

hirdetés
Kislányával koncertezett Pink

Az énekesnő épp Leave Me Alone (I'm Lonely) című slágerét adta elő turnéja frankfurti állomásán, amikor egyszer csak a szám közepén leguggolt, integetni kezdett, majd a színpad szélére szaladt és felkapta kislányát Willow-t, akárcsak Beyoncé tette néhány nappal ezelőtt.

Pink pár másodpercig a karjában tartva táncolt kislányával, majd puszit nyomott az arcára, és visszavitte a színpad szélére, hogy tovább vigyázzanak rá és hogy tovább élvezhesse édesanyja előadását. Ezután az énekesnő folytatta a számot és a koncertet is ugyanolyan erőbedobással, mint előtte.

Willow egy rózsaszín fülvédőt viselt, nyilván zajvédelmi okokból, Pink pedig ismét bebizonyította, hogy igazi jó anya, aki még koncert közben is foglalkozik a gyerekével. A kislány látszólag élvezte a történéseket, a rajongók pedig olvadoztak a látványtól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek