Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 11. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van aki kemény edzésbe kezdett, akik frizurát újítottak, aki újabb tetoválással gazdagodott. Íme öt történés, melyekről nem biztos, hogy hallottál.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Taylor Swift irigyli Gwyneth Paltrow testét

A country-csillag nem szereti vékony lábait és lapos fenekét, ezért felbérelte Gwyneth személyi edzőjét, Tracy-t, akivel otthon, vagy ha úton van a Skype-on fog edzeni. Az edzésterv 45 perces kardióból és egy óra piláteszből fog állni.

*

Jordin Sparks frufrut újított

A 23 éves énekesnő május 8-án mutatta be új frizuráját New Yorkban a Words With Friends nevezetű eseményen. Jordin jóval rövidebb loknikkal jelent meg, ráadásul frufrut is vágattatott magának, ami igazán nagy váltás az egyszerű hosszú hajkorona után, de a rajongók tetszését abszolút elnyerte.

*

Saját kollekciója lesz Tom Cruise lányának?

A legújabb hírek szerint a hétéves Suri Cruise hamarosan megveti lábát a divatvilágban, ugyanis saját nevével fémjelezett ruhakollekciót fog piacra dobni, ezért pedig körülbelül „röpke” 2 millió dollárt kap majd. A legstílusosabb celebgyereknek tartott kislány márkája a vele egyidős lányoknak fog szólni és a tervek szerint ősszel fog debütálni New Yorkban, majd jövőre a boltokban is kapható lesz.

*

Új tetkót varratott Rita Ora

A napokban újabb mintával gazdagodott az énekesnő, aki ezúttal Bang Bang-hez látogatott el New Yorkba és egy galambot csináltatott a tarkójára. A az új tetoválásnak természetesen jelentése is van, ami nem más mint a béke, hiszen ez a madár nemzetközi szimbóluma is a harmóniának.


Fotó: Instagram

*

Brutális frizurával mutatkozott Ke$ha

A vadóc énekesnő a napokban forgatta le legújabb videoklipjét, ami a Crazy Kids című dalhoz készült. A szemfüles paparazzóknak azonban sikerült lekapniuk, amint elég durva szerkóban mászkált: egész hajkoronája hosszú és színes fonatokban díszelgett, emellett pedig arany nyaklánc, hatalmas napszemüveg és fülbevaló egészítette ki az őrült összhatást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek