Starity

Miley Cyrus minden napját a stúdióban tölti

2013. május 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus a V Magazinnak mesélt átlagos napjairól, Liammel való kapcsolatáról és az új albumról.

hirdetés
Miley Cyrus minden napját a stúdióban tölti

Pharrell Williams, az énekesnő új producere és maga Miley válaszoltak a V magazin kérdéseire, ahol minden szóba került: magánélete, kapcsolata és új albuma.

– Hol kezdődött az egész?

Miley: Pharrell volt az első ember, akivel igazán, teljes szívemből szerettem volna együtt dolgozni. Rengeteg producerrel volt találkám és nem igazán tudtam, mit akarok. Amikor viszont először voltam Williamsszel a stúdióban, tudtam, őt akarom, vele igazán szabad lehettem.

Pharell: Miley-ról rengeteg dolgot el lehet mondani. A lány, aki esőben énekli a The Climbot vagy éppen a vad nő, aki egy ketrecből próbál kiszabadulni. Szóval csak leültem és hallgattam, hogy mit akar. Lényeges pillanat volt. Rengeteg ötletet adott csak azzal, ahogy beszélt és mesélt. Olyan, mint egy tűzgolyó.

Miley: Senki nem engedett olyan szabadon énekelni, mint ő. Senki sem mondta azt, hogy „oké, most rögtön kapcsold ki az autotune-t és a szűrőt, csak figyelj arra, amit mondok.” Ő volt az első, aki ezt kérte. Szeretem, hogy Rihannát rögtön fel lehet ismerni, azt, hogy Beyoncénak saját hangzása van – nekem is van, de minden más csak egy klubmix része. Az emberek egy olyan albumra számítanak szerintem, hogy egy szál tangában állok, közben a középső ujjamat mutogatom és azt mondom „B*szd meg!”, pedig nem, ez nem ilyen lesz.

– Milyen a hangzás?

Pharrell: Igazán.. olyan, mint ő maga. Itt kezdődött a hajas dolog is. Leültünk, fogtam a tükröt, elé tartottam és azt kérdeztem: „Ez vagy te?” Másnap beszélt a fodrászával, és megszületett a rövid hajú Miley Cyrus, ilyen egyszerű.

Miley: Fantasztikus volt. Amikor kijöttem a fodrásztól, úgy éreztem, mintha mindig is meg akartam volna ezt csinálni. Ő volt az első, akit felhívtam utána, mert tudatni akartam vele, hogy én nem b*szakodom azzal, amit mondok. Változni fogok, más leszek, én vagyok az életem irányítója.

– Pharrell, sokkolt az új kinézet?

Pharrell: Izgultam a találkozás előtt, amikor megláttam, azt mondtam: „Felszabadítottad magad.” 20 éves, mégis ilyen öntudatos, érted? Amikor elkezdtem vele tárgyalni, 5.7 millió követője volt. Elkezdődött a változás és ez a szám 11.3 millióra nőtt. Ezek a számok magukért beszélnek.

Ezután Miley mesélt arról is miért nem láthatjuk mostanában vőlegényével.

Miley: Minden nap dolgozom. Minden héten ez ment: „Szakítottak vajon? Nem láttam róluk fotókat.” Nincs időm a Starbucksba járni a pasimmal minden reggel. Bárcsak lenne, de nincs. Inkább lazítanék otthon, és lenne egy kis időm vele. De állandóan a stúdióban vagyok. Ő hatkor felkel, én ötre érek haza. A lemez áll most mindenek előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek