Starity

Spoilerek - mi zajlik a sorozatok világában?

2013. május 11. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szerepek, meglepő fordulatok - olvass tovább ha tudni szeretnéd mi történik a sorozatok világában!

hirdetés
Spoilerek - mi zajlik a sorozatok világában?

Vámpírnaplók: mi lesz Bonnie-val?

Hatalmas fordulatokkal fűszerezték meg a készítők a sorozat idei utolsóelőtti epizódját, azonban egy történés, egész pontosan Bonnie Bennett halála sokakban kétségeket hagyott. Most, hogy lebomlott a fal a túlvilág és a valóvilág között és a halottak visszatértek, biztosak lehetünk abban, hogy Kat Grahamet nem kell majd nélkülöznünk, de karakterének sorsa még a jövő zenéje, így az is lehet, hogy szellemként lesz jelen, de az is előfordulhat, hogy valahogy visszatér az élők sorába.

*

Justin Bieber a Simpson családban

A kanadai tinisztár jelenleg éppen világkörüli turnéja kellős közepén van, de egy kis kitérőt tesz majd Springfieldbe, ugyanis fel fog tűnni a Simpson család május 12-ei epizódjában, ahol természetesen saját magát fogja alakítani.

*

Nicole Anderson Ravenswoodba költözik

A Beauty and the Beast Heather-je hivatalosan is csatlakozott a Pretty Little Liars spin-off sorozatának stábjához. A színésznő egy Miranda nevezetű lányt fog alakítani, aki hírhedt harciasságáról és őszinteségéről, de nem mellesleg vezetői képességeiről.

A Ravenswood nevezetű széria 2013 októberében fog debütálni a Pretty Little Liars halloweeni epizódja után.

*

Nagy izgalom a 90210 fináléjában

A The CW drámája május 13-án fog örökre búcsút inteni, a finálé pedig hatalmas meglepetéseket és történésekt tartogat magában. Egy súlyos balesetnek nézünk elébe és Silver is szembenéz majd saját egészségügyi problémájával, ami igazi élet-halál kérdés.

*

Új sorozatban Matt Lanter

Nem kell nélkülözniük a rajongóknak a színészt, hiszen hiába ér véget a 90210, most kiderült, hogy a The CW vadonatúj szériájában, a Star-Crossed-ban lesz majd látható. A sztori a jövőben fog játszódni, Matt pedig egy igazi UFO-t, Romant fogja alakítani, aki szerelmes lesz egy emberbe, Emery-be, akit nem mellesleg Aimee Teegarden fog életre kelteni. Ez a lamúr természetesen hatalmas bonyodalmakat fog majd okozni.

*

Magyarországra is jön a Beauty and the Beast

A magyar rajongók legnagyobb meglepetésére a Super TV2 bejelentette, hogy június másodikától minden vasárnap 18:20-kor lesz majd látható hazánkban a nem meglepő módon A szépség és a szörnyeteg címre elkeresztelt sorozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek