Starity

Disney-hercegnő lett Merida

2013. május 12. 08:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap ünnepélyes keretek közt került sor a legújabb Disney-hercegnő koronázására.

hirdetés
Disney-hercegnő lett Merida
Fotó: Stitch Kingdom

Több száz rajongó gyűlt össze tegnap reggel a Walt Disney World-ben található Magic Kingdom körül, hogy megünnepeljék Merida hercegnő beavatását a Disney Princess Royal Courtba, azaz a Disney-hercegnők királyi udvarába.

Április 28-án Debby Ryan jóvoltából került nyilvánosságra, hogy május 11-én hercegnővé avatják a Merida, a bátor főszereplőjét, aki egyben az első Disney/Pixar-hercegnő is lesz. Ma a tíz előző hercegnő – mert hogy Merida a 11. hivatalos hercegnő lett –, is tiszteletét tette Hamupipőke kastélyánál, ahová Merida hű barátja, Angus kíséretében érkezett, majd átvehette koronáját édesanyjától, Elinor királynőtől, akinek megjelenése kivételes alkalom volt, hiszen eredetileg nem látható a parkban.

A Merida hercegnővé avatásáról szóló első hírek egyébként nem keltettek pozitív érzelmeket: sokan ugyanis nem értenek egyet azzal, hogy a Pixar egyik szereplője is csatlakozzon az eddig kizárólag Walt Disney Animation Studios által teremtett hercegnők köréhez. Merida előtt egyébként utoljára Aranyhaj lett hercegnő 2011-ben a londoni Kensington Palace-ban, akit Tiana előzött meg 2010-ben, New York Cityben.

A tizenegyedikként csatlakozott Merida korábbi társai, Hófehérke, Hamupipőke, Hajnal (Csipkerózsika), Ariel, Belle, Jázmin, Pocahontas, Mulan, Tiana és Aranyhaj mind tisztelüket tették az ünnepségen. Ellátogatott még a Disney üdvöskéje, Debby Ryan is, ám arról egyelőre nincs információnk, hogy Merida eredeti hangja, Kelly MacDonald is feltűnt-e a neves eseményen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek