Starity

Shay Mitchell címlapon

2013. május 12. 12:12   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shay Mitchell a Self Magazin következő számának címlapján szerepel, bikiniben és más kiegészítőkben.

hirdetés
Shay Mitchell címlapon

A 26 éves színésznő, Shay Mitchell látható a Self magazin júniusi címlapján. Shay a címlapon egy narancssárga felsőben és egy színes bikiniben pózol. A strand-öltözéket kettő szimpla nyaklánccal és színes karkötőkkel párosítja, hosszú haját pedig a szél fújja.

„Én vagyok a Self magazin júniusi címlapján. Annyira izgatott vagyok!- csiripelte a fiatal színésznő május 9-én a Twitteren.

A Pretty Little Liars sztárja megosztott néhány fotót is Instagramm-oldalán, melyeken úgy nézett ki, mint aki robbanásra kész. Volt kép róla miközben egy hatalmas kék medencével pózol és egy fémes színű strandlabdával egy víz színű ruhában.

De Mitchell azt is elárulta, hogy az edzései nem dögunalmasak, mivel egy személyi edzővel élvezi a természetet a kalóriaégetés mellett.

Egy edzés után annyira jól érzem magam - mondta, majd hozzátette - Bármennyi időt tudsz magadra szánni, igazán megéri

És a kanadai születésű színésznő szerint a legjobb, hogy fitness-étrendje nem jár semmiféle diétával: Fitt vagyok. Nem félek ezt mondani. De imádom a tésztát és a pizzát. Minden nap eszek belőlük

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek