Starity

Selena Gomez: „Taylor olyan, mintha a testvérem lenne”

2013. május 12. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő Taylor Swifttel való barátságukról mesélt őszintén nemrég.

hirdetés
Selena Gomez: „Taylor olyan, mintha a testvérem lenne”

Selena Gomez és Taylor Swift barátsága mindig is téma volt a médiában, hiszen volt idő, amikor mindenki azt hitte haragban vannak, máskor pedig minden a legnagyobb rendben volt és nevetve lettek lekapva, amint az utcán sétálgatnak és csajos napokat tartanak. Most viszont tényleg a legjobb barátnők és ezt már biztosra vehetjük, ugyanis Selena az InStyle-nak mesélt kapcsolatukról.

„Olyan, mintha a nővérem lenne. Egy időben randiztunk a Jonas-tesókkal és végül legjobb barátnők lettünk. Ő az egyetlen, akit bármikor felhívhatok ha valami miatt szomorú vagyok. Nagyon gondoskodó és oltalmazó” – árulta el a 20 éves ex-Disney-üdvöske.

De nem csak Selena áradozott a 23 éves country-csillagról, hanem Taylor is elismerően mesélt barátnőjéről: „Életünk szinte legfontosabb éveiből ismerem Selenát. Láttam, ahogy felnő, kecsesen és szépen fokozatosan, a rajta levő nagy nyomás ellenére. Selena megtanulta, hogy a saját szabályait kövesse, akkor is, amikor olyan projektbe vágta a fejszét, ami nem a komfort zónájában van, és elsétáljon, amikor valami nincs rendben. A saját feltételei szerint éli az életét”

Úgy tűnik Selena tényleg lecserélte Demi Lovatót, méghozzá Taylorra. Ugyanis hiába együtt nőttek fel, Demi problémái után Selena kissé eltávolodott tőle, így Delena ideje már tényleg lejárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek