Starity

Justin Bieber Cheryl Cole-t akarja

2010. augusztus 10. 11:11   |   Szerző: Lyssi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kicsit érdekes, hogy Justin Bieber belezúgott a gyönyörű énekesnőbe, Cheryl Cole-ba. Justin reméli, hogy egyszer majd randizhat Cheyllel.

hirdetés
Justin Bieber Cheryl Cole-t akarja

Justin Bieber jelenleg szingli. Több millió lány ábrándozik róla, hogy Justin barátnője legyen, vagy akár csak beszélgethessen vele. Ám az ifjú sztár elég magasra tette a mércét: Justin Ashley Cole volt feleségével szeretne randizni!  A Somebody to Love című slágerrel szerette volna elcsábítani Cheryl Cole-t. Persze, azért tisztában van a helyzetével.

„Londonban találkoztam Cheryllel és teljesen lenyűgözött. Ő az a fajta nő, akivel szívesen randiznék, ilyen az esetem. Gyönyörű és elbűvölő. Ha kicsit is idősebb lennék, azonnal randira hívnám. De sajnos túl fiatal vagyok. Nagy szívás” — nyilatkozta Justin Bieber a News of the World című magazinnak. Hozzátette, hogy még mindig keresi az igazit.

„A legjobb lenne egy olyan lányt találni, aki nem híres” — mondta az énekes. A magazinnak beszélt még a pénzhez fűződő viszonyáról is: Justin anyukájától naponta 50 dollárt (ami 10 550 forintnak felel meg) kap,  nehogy elszaladjon vele a ló. „Így igazán tudom majd értékelni a pénzt. Ha napokig nem költök, összejön annyi pénz, hogy vegyek magamnak valami spéci dolgot” — nyilatkozta Justin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek