Starity

American Horror Story: Jön a harmadik évad

2013. május 13. 09:09   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elárulták, kik fognak szerepelni a népszerű American Horror Story 3. évadában.

hirdetés
American Horror Story: Jön a harmadik évad

Mint ahogyan már megszokhatták a rajongók októberben megint érkezik az American Horror Story legújabb évada. Immáron a harmadik szezon következik, melynek alcíme Coven, ami azt sugallja, a boszorkányság témakör körül fog forogni az idei évad.

Ryan Murphy, a sorozat készítője a Twitterén megosztotta, hogy két új színésznő is csatlakozik a már meglévő csapathoz. „Két legenda is csatlakozik az American Horror Story-hoz” A két színésznő pedig nem más, mint Angela Bassett és Patti Lupone.

Az első két évadból egyaránt fel fognak tűnni szereplők az új részekben, mint például: Jessica Lange, Evan Peters, Lily Rabe, Frances Conroy, Sarah Paulson és Taissa Farmiga. Őket már hivatalosan is visszaigazolták, hogy októbertől láthatóak lesznek a sorozatban.

Emellett Ryan Murphy még azt is elárulta mit várhatunk a Coven részektől: „Egy igazán ütős sztori lesz, amiről majd jó pár év múlva is beszélni fogunk”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek