Starity

Görbicz Anitát eljegyezték

2013. május 13. 15:03   |   Szerző: ildicii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Görbicz Anita a hétvégén megnyerte a Bajnokok Ligáját, majd amikor az ETO Parkban a futballszurkolók köszöntötték a kézis lányokat, nagy meglepetés érte.

hirdetés
Görbicz Anitát eljegyezték
Fotó: Facebook

Görbicz Anita és a győri lányok a hétvégén végre felértek Európa csúcsára, és elhódították az oly régen áhított BL-trófeát. A csapat kapitánya és kiválósága, Görbicz Anita régóta készült a kupasorozat megnyerésére, ez most, 2013-ban végre bekövetkezett.

Másnap a lányok a győri labdarúgók buzdítására összegyűlt szurkolók előtt jelentek meg, ahol az ETO vezetősége köszöntötte őket. Ekkor került sor az ominózus lánykérésre, melyet Vincze Ottónak, a Fradi egykori játékosának köszönhetünk. Anita és Ottó már évek óta egy párt alkotnak, de a lánykérésre még csak most került sor. Az esetet csak a pályán tartózkodók látták, a lelátón ülő több ezer néző ezt csak a másnapi hírekből tudta meg.

Görbicz annyit mondott az eset után, hogy nem gondolta volna, hogy ő vasárnap még menyasszony lesz – írta a Nemzeti Sport Online. Egyébként a kézilabdázónak ma van a születésnapja, szóval így triplán örülhetett a lány és újdonsült vőlegénye.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek