Starity

Feltörekvő sztárok nyomában: Jamie McDell

2013. május 17. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tudod, ki az a Jamie McDell? Akkor itt van a lehetőség, hogy megismerd, ugyanis feltörekvő sztárokat bemutató cikksorozatunk legújabb részében bemutatjuk a fiatal tehetséget.

hirdetés
Feltörekvő sztárok nyomában: Jamie McDell

Jamie McDell Új-Zélandon született, így nem meglepő módon karrierjét is itt kezdte. Az egészen pici kora óta a zene iránt érdeklődő lány 2012 elején jelentette meg első, You’ll Never Take That Away című kislemezét a hozzá tartozó videoklippel együtt.

A dal hatalmas siker lett hazájában, hiszen amellett, hogy bearanyozódott, a kislemezek eladási listáján és az új-zélandi iTuneson is megszerezte az első helyet.

A tehetséges Jamie-t hazájában az új-zélandi Taylor Swiftként kezdték emlegetni. 2012 májusában kiadta All That Wanted című EP-jét, amelyen az előbb említett kislemezdal is helyet kapott.

Júniusban aztán újabb klipes dallal jelentkezett: a Rewind szintén megszerezte az első helyet és a hozzá készült zenei videó is jó visszajelzéseket kapott a rajongóktól.

Októberben kiadta legújabb, Life In Sunshine című dalát, amelyhez természetesen ismét készült videoklip. A kislemez az eladási listán egészen a negyedik helyig tornászta fel magát és bár nem lett első, mégis akkora példányszámban (7500 db) kelt el, hogy elérte az aranystátuszt.

Tavaly novemberben végre bemutatkozó albumát is kezükben tarthatták a rajongók. A Six Strings And A Sailboat című nagylemezen 16 felvétel kapott helyet, köztük a korábban kislemezen is kiadott dalok, valamint egy újabb single, az Angel is, amelyet első EP-jéről is ismerhetett a nagyérdemű.

Az Angel idén februárban jelent meg kislemezen és a hozzá tartozó klipet is ekkor láthattuk először.

Jamie feldolgozásokat is szívesen készít, egy, a YouTube-ra feltöltött videójában bemutatja, hogyan hangzik a One Direction egyik slágere, a One Thing egy lány előadásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek