Starity

Íme, a 12 legőrültebb esküvői ruha

2013. május 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatjuk a legőrültebb esküvői ruhákat, melyekben ha a nagy Ő meglát, biztosan elmenekül.

hirdetés
Íme, a 12 legőrültebb esküvői ruha

Minden lány habos-babos esküvői ruhákról álmodozik kislánykora óta, s a legtöbb nő, ha elhalad egy ruhaszalon mellett, csak azért is vet egy pillantást a magányosan álldogáló ruhákra, s az alatt a tizedmásodperc alatt elkönyveli, melyik a legszebb közülük.

Szép esküvői ruhákat könnyen talál az ember, hiszen még a legegyszerűbb darabok is lehetnek gyönyörűek. A cikkünkben bemutatott ruhákkal azonban nem gyakran futhatunk össze a szalonokban, ugyanis nem épp mindennapiak. Lássuk a legőrültebb borzadályokat!

1. Így végzi az, aki egy villámgyors Las Vegas-i álomesküvőt szeretne. Gyönyörű fátyol, kislányos masni, fehér rózsa és csipke. Mit számít, ha a násznép is meggyőződik arról, minden testi adottság a helyén van?


Fotó: Foc Kan/FilmMagic

2. Még Tim Burton Halott menyasszonya sem kérne ebből, nem térhetünk el mellette szó nélkül: tulajdonképpen vicc akart lenni, igaz?

3. Nem éppen szűzies a következő darabunk, szexi, fehérneműszerű felsőrészből és tülluszályból áll – végül is, remek választás annak, aki nem akar vacakolni a nászéjszakán; csak le kell tépni a felét, és indulhat a játék!

4. Ami sok, az sokk! Nem tudjuk, tulajdonképpen mi célt szolgálnak azok a dobozok az esküvői ruhán, de amellett, hogy teljesen feleslegesek, taszító látványt nyújtanak – vagy a menyasszony talán profi dobos, és ő maga szolgáltatja a zenét a bevonulása közben? Erre sosem jövünk rá...

5. Bill Gates ölne ezért a ruháért, de remek választás annak is, akinek a vőlegénye nem tud leszakadni az online játékokról – a menyasszonya keblei helyett hamarabb kattan rá az egerekre.

6. Az (elméletileg) uszály hamarabb fest kreppapírnak, a falatnyi szoknya és top pedig amellett, hogy sokat sejtető, kielégít minden igényt, ha a menyasszony úgy dönt, az esküvő után éjszakai klubba vagy diszkóba szeretne menni.

7. Nem az elhúzható függöny böki a csőrünket, sokkal inkább az a kérdés vetődik fel bennünk: melyik menyasszony szeretne úgy kinézni az esküvőjén, mint az operaház fantomja?

8. Ebben a falatnyi miniben akár a strandra is mehetnénk, nem csak esküvőre. Indokokat talán nem is kell említenünk, miért ne válasszuk ezt a túl trendi darabot – egyszerűen ne!

9. Lady Gaga, te vagy az?
Tisztában vagyunk azzal, hogy számos menyasszony imádja a madarakat, de talán senki sem szeretne úgy kinézni a nagy napján, mint egy kakadu.

10. A mezőgazdasággal foglalkozók imádnák ezt a ruhát, elég lenne kiakasztani egy fára, s tökéletes madárijesztő lenne. A menyasszonyok tudják, a tökéletes ruháért kutakodni olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban – de a szénakazal már megvan!

11. Mintha csak azt szimbolizálná, a vőlegény a nász után ketrecbe zárva fog koslatni utána. Egy kicsit talán túl földönkívülinek tűnik, mintha egy idegen bolygó királynője látogatna el a kifutóra!

12. A tökéletes karácsonyfa ezentúl harisnyából, fehér boából és csipkéből áll, ha nem lenne elég, a „ruha” felsőrészében ezüstös fényben csillogó harangokat vélhetünk felfedezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek