Starity

Avril Lavigne elkíséri párját a turnéra

2013. május 14. 22:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég parányi remény jelent meg a rajongók körében; lehetséges, hogy az énekesnő még idén ellátogat hazánkba.

hirdetés
Avril Lavigne elkíséri párját a turnéra

Nemrég derült ki, hogy a Nickelback turnéja során hazánkba is ellátogat. Habár az Avril-rajongók már akkor elkezdtek reménykedni, hogy talán az énekesnő is vele utazik ide, az elmúlt napokban még erősebben kezdek hinni ebben az elképzelésben.

Az oka ennek az, hogy Avril nemrég elmesélte, hogy a Nickelbackkel utazik turnéjuk során, vagyis országról országra jár a zenekarral, így nem töltenek sok időt külön egymástól.

„Ott voltam az ausztráliai Nickelback-turnén néhány hónappal ezelőtt. Nem kellett játszanom, csak élvezni az utazást és a városokat. Ez volt az első alkalom, amikor ott voltam és nem dolgoztam. Csak bóklásztam, utazgattam, hotelről hotelre, repülőtérről repülőtérre, helyszínről helyszínre jártam. Ez pontosan olyan, mint a turné, csak a legnehezebb része, hogy folyton utaznod kell” – magyarázta az énekesnő.

Lavigne azt is bevallotta, hogy a másik ok, amiért velük utazik, hogy hallja kedvesét koncert közben énekelni. „Még nem igazán voltam túl sok koncertjén, mivel csak a nyáron kezdtünk el randizni.”

Ezt hallva talán nem ok nélkül reménykedünk, hogy az énekesnő november 8-án vőlegénye bandájával ellátogat kicsiny hazánkba, de persze a rajongók akkor örülnének a legjobban, hogy ha ő maga adna egy koncertet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek